Home English

Vanwege sterk gestegen prijzen zijn wij gestopt met de verkoop van fietsjespasta. Het product wordt niet meer standaard geleverd door onze producent, waardoor wij gehouden zijn een grote voorraad aan te houden. De verkoopprijs zou uitkomen op ten minste 4,50 euro per pak, exclusief verzending.

De fietsjespasta tricolore die door Holcus wordt geleverd is een uniek product in Nederland en BelgiŽ. Het wordt speciaal geÔmporteerd uit Zwitserland, waar het wordt gemaakt door het familiebedrijf Pasta RŲthlin AG, gevestigd in het schilderachtig gelegen Kerns. Dit vlak bij Sarnen gelegen dorp, 25 kilometer zuidelijk van Luzern, is omgeven door hoge bergen met pieken tot boven de 3000 meter. De bij veel fietsers populaire Susten Pass, Grimsel Pass en Furka Pass liggen hemelsbreed op minder dan 50 kilometer afstand.


Fietsjespasta wordt gemaakt van de eerste kwaliteit tarwegries, eieren van Zwitserse scharrelkippen die nog echt buiten rondlopen en zuiver, natuurlijk bergwater. Het bevat geen enkele kunstmatige chemische toevoeging.
In ItaliŽ wordt fietsjespasta verkocht onder de naam Bicicletta tricolore, in Zwitserland als Velo tricolore.
De rode kleur in fietsjespasta tricolore wordt gemaakt met behulp van tomaat, de groene kleur is afkomstig van spinazie en de witte kleur is de gewone naturel vorm zonder toevoeging.

In Nederland en BelgiŽ is fietsjespasta tricolore nog niet in de winkel verkrijgbaar, maar hopelijk gaat dat veranderen. Het is te bestellen bij Holcus en wordt geleverd in feestelijk aangeklede pakken van 500 gram.
De prijs van dit unieke kwaliteitsproduct is 3,50 euro per pak.
Verzendkosten Nederland: 7,50 euro (ongeacht de hoeveelheid).
Verzending naar BelgiŽ geschiedt in overleg.Fietsjespasta tricolore is natuurlijk zeer geschikt voor de echte fietsers- en wielrennersevenementen zoals toertochten, landelijke fietsdagen en fietsbeurzen; leuk om cadeau te geven of voor de gezamenlijke maaltijd. Ook voor kerstpakketten en als relatiegeschenk is fietsjespasta zeer geschikt. En natuurlijk is fietsjespasta ideaal voor fietsvakanties met kinderen, als vervanging van de eeuwige macaroni en spaghetti; leuk om de vakantie mee te beginnen of te eindigen. Voor grote hoeveelheden geldt een maximale leveringstijd van drie weken.

Voor meer informatie of bestellen kunt u contact met ons opnemen per post, telefoon, fax of e-mail.
Grotere bestellingen accepteren wij alleen als ze schriftelijk (per post of fax) worden aangevraagd.

Holcus, Sierpeerhof 10, 1112 GE Diemen

telefoon: 020 - 690 2125
fax: 020 - 695 8085
e-mail:
post@holcus.nl